Om GoSocialOm GoSocialTietoaOm GoSocial

Skandinaviens første social media marketing bureau

GoSocial er det første social media marketing bureau, der opstod i Danmark, og måske i Europa.

De sociale medier er under konstant udvikling og byder hele tiden på nye muligheder, der langt overgår mulighederne indenfor search og display marketing. Vores opgave er at konvertere mulighederne til værdiskabende løsninger for vores kunder.

Siden 1999 har vi arbejdet fuldtid med online annoncering udover Danmarks landegrænser og udviklet spidskompetencer indenfor affiliate og performance marketing.

Med udgangspunkt i denne baggrund er det derfor naturligt, at vi fokuserer på, hvordan vi kan anvende de sociale medier - og særligt Facebook - til at skabe en stor volumen af kundeemner og salg til vores kunder.

Facebook har i dag ca. 800 millioner registrerede brugere, der i gennemsnit bruger 30 minutter om dagen på Facebook. Det er knap halvdelen af samtlige internetbrugere i hele Verden! Alle disse brugere har en detaljeret og ærlig profil (vi er jo venner med vores venner), hvilket giver helt unikke muligheder for at målrette annonceringen og budskaberne mod en veldefineret og afgrænset målgruppe. Det er mildest talt en marketing revolution, at vi har en markedsføringskanal med så stor brugerskare, så stor segmenteringsgrad og samtidig mulighed for at måle resultaterne hele vejen fra det første klik på annoncen.

Strategisk samarbejde med Facebook

Vi har samarbejdet tæt med Facebook siden begyndelsen. I 2010 blev vi for første gang den største annoncør hos Facebook i Europa. I dag køber vi ind for millioner hos Facebook hver måned. 

Det giver os unikke muligheder for at markedsføre vores kunder hos Facebook. 

  • Bedre priser
  • Bedre betalingsbetingelser
  • Adgang til eksklusive værktøjer
  • Adgang til at teste nye produkter på et meget tidligt stadie
  • Højt serviceniveau og daglig kontakt med nøglepersoner hos Facebook
  • Andre fordele, som vi er kontraktligt forpligtet til ikke at kunne oplyse.

Erfarne folk står bag

Vores organisation er spredt udover kontorer i Danmark (Vejle), Schweiz, Rumænien og Mexico City, og består af kompetente personer med op til 13 års erfaring indenfor online marketing.