VisVisVisView

Robin Roy Krigslund-Hansen

Direktør og stifter
E-mail:hansen@remove-megosocial.dk

Robin har arbejdet med online marketing i internationalt perspektiv siden 1999 med særlig fokus på affiliate marketing og permission marketing (e-mail marketing) og har opbygget sin egen portefølje af danske nyhedsbreve med samlet set over 1 million modtagere.
Han var en ud af en håndfuld danskere, der tilbage i 2008 valgte at specialisere sig indenfor annoncering i de sociale medier.
Siden 2004 har han bl.a. været en af hjørnestenene i opbygningen af Brand2Brand.com i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Selskabet hedder i dag GuavaMedia og er en del af den internationale Guava-koncern og noteret på First North. Han var frem til juli 2009 Business Development Director i selskabet.
Robin har en atypisk baggrund, fordi han på den ene side er serie-iværksætter med helt eller delvist ejerskab i en række selskaber og projekter (red. gudskelov ingen konkurser) og på den anden side har en grunduddannelse som MISE-trainee hos A.P.Møller samt en HD i afsætning og senest en full-time MBA fra Copenhagen Business School.