ServicesServicesPalvelutProducts

Vi løser alle udfordringer indenfor online marketing

Det er svært for rigtig mange - selv dygtige marketing-folk - at følge med i den rivende udvikling indenfor online marketing. 

Hver eneste måned finder vi mindst én ny markedsføringskanal online og bliver oplyst om nye eller kommende tiltag hos vores strategiske samarbejdspartnere Facebook, Google, LinkedIn m.fl. Vores opgave er at være i tæt dialog med dem og omsætte de mange muligheder til konkrete og værdiskabende løsninger for vores klienter.

Det er en udfordring at holde vores website løbende opdateret omkring de mange nye muligheder på seks forskellige sprog. Så hvis du ikke finder den rette løsning i menuen til højre, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov og udfordringer.

Online markedsføring i internationalt perspektiv

Du ønsker måske trafik til din virksomhed eller webshop, men er i tvivl, om hvilken markedsføringskanal, der er mest velegnet i Danmark, Skandinavien eller i resten af Verden. Vi har erfaring med online markedsføring i flere end 40 lande.

Du er i tvivl, om du skal markedsføres på Google, FacebookLinkedIn eller fra de største online medier i Skandinavien (f.eks. JP.dk, Aftonbladet.se eller VG.no) - eller en kombination? Disse markedsføringskanaler er meget forskellige i kontaktpriser, afregningsform, branding-effekt, kvalitet i trafikken og trafik volumen.

Det ved vi alt om og forhandler indkøbspriser, som du ikke kan matche selv.

Få det maksimale udbytte af din markedsføring

Du overvejer måske, om trafikken skal sendes ind til forsiden af dit website, eller til en underside i din webshop, eller måske til en Facebook Page. Hvordan konverterer du brugerne bedst? Måske skal der laves bedre tekster og målrettede landing- og sales-pages, så en væsentlig større andel af de besøgende gør det, du ønsker.

Du ønsker at måle og overvåge dit trafikindkøb på tværs af trafikkanaler og benytte vores state of the art tracking til at synliggøre resultaterne.

De sociale medier giver helt nye muligheder

Du vil gerne være synlig på Facebook, men er i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig at kaste markedsføringskroner efter. Giver det mening at lave en Facebook Side eller måske en Facebook Applikation? Du er i tvivl, om du selv skal passe din Facebook Side og vil gerne høre mere om vores værktøjer til automatiske opdateringer m.m. 

Du vil gerne overvåge dit brand på tværs af alle de sociale medier og have en samlet rapport omkring trends, debatter og såvel positive og negative indlæg om dit brand, så du kan tage aktiv del i debatten, når det er nødvendigt.

Markedsføring helt uden risiko

Du ønsker at tage din online markedsføring til det næste niveau og tilbyde et affiliate program, hvor du kun afregner kommission til dine partnere (affiliates), når de skaber de ønskede resultater. Men du er i tvivl om, hvordan det defineres, opsættes, overvåges og hvilke samarbejdspartnere, du skal samarbejde med. Hvem kan skabe kontakterne i Skandinavien og internationalt?

Du har en meget stor markedsføringskampagne og vil gerne have os til at stå for det hele og blot betale os en fast aftalt pris per kundeemne eller salg - helt uden startomkostninger. Det er også muligt, hvis de rette forudsætninger er til stede.

Vi kan hjælpe dig med stort og småt

Du har af og til behov for programmering og projektopgaver, udarbejdelse af markedsføringsmateriale i form af responsorienterede tekster og bannere, men er træt af at betale de urimelige timepriser i Danmark.

Du har behov for strategisk sparring på de mange muligheder og vil gerne mødes med os og have vores input og løsningsforslag. Eller du har en konkret problemstilling, som en af vores konsulenter skal løse.