Performance MarketingPerformance MarketingPerformance MarketingPerformance Marketing

Performance Marketing

GoSocial er blandt de meget få virksomheder, der har erfaring og know-how til at turde tilbyde vores kunder, at de kun betaler os per leveret bestilling af deres produkter.

Hver dag leverer vi mange tusinde salg i form af nye kunder til vores klienter indenfor sundhed og helse, forsikring, finans, telekommunikation, software, gaming, gambling m.m.

Vi har leveret millioner af unikke og relevante kunder til vores klienter i flere end 30 lande.

Media-buy for vores risiko

Vi indkøber relevant og målrettet trafik fra sociale medier, søgemaskiner, aviser, portaler og andre relevante trafikkanaler for egen risiko og regning. 

Vi bruger hver måned et millionbeløb på trafikindkøb og har helt særlige fordele hos flere end 20 store trafikkanaler alene i Skandinavien - og i særdeleshed hos Facebook.

Vi foretrækker en høj kvalitet, der kun kan opnås, såfremt vi kontrollerer hele processen fra brugeren ser annoncebudskabet, til de bestiller på vores sales page, og til bestillingen er valideret og leveret direkte i vores klienters CRM-system. Af denne grund tillader vi ikke affiliates eller affiliate netværk at levere trafik til vores klienters kampagner.


Toptunede salgssider sikrer en høj konvertering

Vi har et dygtigt team bestående af syv personer, der dagligt udvikler nye og optimerer hundredvis af landing- og sales pages. Det kaldes konverteringsoptimering og sikrer det størst mulige udbytte af den indkøbte trafik i form af salg og bestillinger.

For at øge konverteringsgraden udvikler vi ofte en række landing- eller sales pages per kampagne og målretter markedsføringsbudskaberne mod hver af disse. 

Sådan sikres bestillinger af høj kvalitet

De foretagne bestillinger opsamles i GoSocial Lead Manager, hvorfra de automatisk screenes, forædles og valideres. Vi har mulighed for at lave adressevalidering, kreditcheck m.m. i hele Europa og selvfølgelig afvise dubletter, uønskede kunder og meget mere.

Valide og relevante bestillinger sendes enten direkte videre til klientens CRM-system i det ønskede format eller opsamles i vores database til automatisk fremsendelse via e-mail i det ønskede format til klientens organisation.

Vores klienter kan følge ordretilgangen i real-time fra GoSocial Lead Manager via en webbrowser eller iPhone applikation.

Hvad kræves der for at få en 100% performance-baseret aftale?

  • GoSocial håndterer kampagnen fra A til Z og udvikler markedsføringsmateriale og bestillingssider.
  • GoSocial tager hele risikoen.
  • GoSocial får eksklusivitet på kampagnen.
  • GoSocial får et kampagnebudget på mindst 50.000 kr. per måned.
  • Produktet er efterspurgt og har en stor målgruppe.
  • Produktet kan bestilles via en bestillingsformular og ikke en betalingsløsning.